۲ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۲۷

نماینده مردم حوزه انتخابیه بندرعباس در مجلس:

روز قدس روز مقابله مستضعفان با مستکبران عالم است

روز قدس روز مقابله مستضعفان با مستکبران عالم است

بندرعباس - نماینده مردم حوزه انتخابیه بندرعباس در مجلس گفت: روز قدس روز مقابله مستضعفان با مستکبران عالم است.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی ظهر جمعه در مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس در بندرعباس در جمع خبرنگاران بیان داشت: امام خمینی(ره) به‌عنوان پرچم‌دار مبارزه با ظلم در ابتکاری هوشمندانه  آخرین جمعه ماه رمضان را روز قدس نام نهادند و این روز را به‌عنوان روز مقابله مستضعفان با مستکبران عالم معرفی کرد تا کسی نتواند مسأله فلسطین را به  فراموشی بسپارد.

وی افزود: آنچه امروز به وضوح قابل مشاهده است، تضعیف رژیم کودک‌کش صهیونیستی به‌عنوان یک قدرت پوشالی و شکست در سه زورآزمایی مهم در سال‌های اخیر است و در مقابل، خودباوری جریان مقاومت و احساس باارزش پیروزی است.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان داشت: روز جهانی قدس در واقع روز فریاد همه مردم برای آزادی قدس عزیز از چنگال رژیم غاصب صهیونیستی است. ملل مسلمان در این روز بار دیگر عظمت امت اسلام را به رخ دشمنان خواهند کشید و وحدت خود را در حمایت از مردم مظلوم فلسطین نشان می‌دهند. این روز همچنین، روز حراس دشمنان از اتحاد و وحدت ملت‌های مسلمان است و مسلمانان خواب خوش را از استکبار و صهیونیزم جهانی خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه اکنون‌که ۳۸سال از فرمان تاریخی امام راحل می‌گذرد، شاهد هستیم که روز قدس شهرتی جهانی پیداکرده و مرزهای جغرافیایی را درنوردیده است، اظهار کرد: روز قدس روزی است که مسلمانان انزجار خود را از تشکیل رژیم صهیونیستی و به خاک و خون کشیده شدن انسان‌ها به‌ویژه زنان و کودکان مظلوم فلسطینی اعلام می‌دارند.

وی با تأکید بر این‌که ملت ایران هرسال نسبت به سال قبل بر عظمت و شکوه راهپیمایی روز قدس اضافه می‌کنند، تصریح کرد: امروزه شاهد هستیم که این مراسم نه‌تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای اسلامی دیگر نیز برگزار می‌شود.

مرادی با بیان اینکه همه مشکلات جوامع اسلامی به جرثومه فساد یعنی رژیم جعلی و کودک کش صهیونیستی برمی‌گردد، ابراز کرد: روز قدس روزی است که می‌توان وحشت را مانند پتکی بر سر این رژیم جعلی فرود آورد و مزه اضطراب و استرس را به آن‌ها فهماند.

عضو کمیسیون انرژی خانه ملت با تأکید بر این‌که ملت ایران هرسال نسبت به سال قبل بر عظمت و شکوه این راهپیمایی اضافه می‌کنند، تصریح کرد: امروزه شاهد هستیم که این مراسم نه‌تنها در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای اسلامی دیگر نیز با شکوه خاصی برگزار می‌شود.

مرادی با بیان اینکه یکی از مصادیق صدور انقلاب اسلامی به تعبیر امام خمینی (ره) برگزاری روز قدس در کشورهای دیگر است، افزود: امیدواریم این همیاری بین‌المللی روزی به نابودی این رژیم کودک کش کمک کند.

وی روز قدس را روز یکپارچگی ملت ایران اسلامی در اعلام حمایت از مردم مسلمان و مظلوم فلسطین دانست و عنوان کرد: ملت بزرگ ایران و مردم استان هرمزگآن‌همچون سال‌های گذشته با حضور پرشور و یکپارچه در راهپیمایی این روز فریاد بلند و رسای خود را علیه اسرائیل به گوش جهانیان می‌رسانند و اعلام می‌کنند که مردم ایران و امت اسلامی از آرمان‌ها و دستاوردهای نظام و امام دفاع کرده و همواره تا رهایی قدس در کنار ملت مظلوم فلسطین ایستاده‌اند.

کد مطلب 4012554

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha